top of page

Mo poisid on paremad kui so poisid

Autor: Maria Pihlak

Taavi/Marc, Taavi/Yvan ja Toomas/Serge – kui suur on erinevus poiste endi ning nende rollide vahel?

 

Taavi/Marc: "Minu roll on küllaltki erinev, sest Marc on reaalsuuna inimene, aga mina mitte. Küll aga oleme sarnased selle poolest, et me ärritume üsna kiiresti. Samuti võib paralleele tõmmata meie ühise probleemiga "mitte sallida idioote". Seega võib väita, et tegelikult on meil rohkem ühiseid jooni kui erinevusi.”

 

Taavi/Yvan: (väga kindlalt) "Sarnasus on olematu! Yvan on hädapätakas, saamatu, teiste tallaalune, memmekas ja tagatipuks sain veel Jaak Allikult teada, et homo. Siililegi selge, et meil puudub reaalses elus ühine maailmavaade ning mõttelaad.”

 

Toomas/Serge – kuna Toomast kohal ei ole, avaldavad arvamust Taavi ja Taavi: "Sarnasus on märgatav (poisid naeravad). Mõlemad on kekutajad, kehkenpüksid ja kunstilembelised (Toomasel on telefoni taustapildiks mingisugune maal).”

 

 

Poisid ütlevad, et nende etendus räägib kolmest poisist, kes on väga kaua sõbrad olnud. Nüüd on aga sõprussuhe tõsise proovikivi ees. See kas muutub tugevamaks kui kunagi ennem või lakkab eksisteerimast.

 

Taavi, Taavi ja Toomas on olnud 12 aastat ühes klassis ning teinud kõike koos. Nüüd, mil koolitee on otsa saamas, ei tea nad, kuidas üksi suures ilmas hakkama saada. On kaks võimalust, kas jääda Siiami kolmikuteks või opereerida nende hinged igaveseks lahku.

Vaata, kuidas Orissaare Mo-teatri näitleja koolist ära saadetakse!

bottom of page